Katrin blogi

tiistaina, tammikuuta 2

Uusi vuosi

Uuden vuoden vastaanottaminen sujui rauhallisissa merkeissä mökillä Laurin, Esan ja Nerijan kanssa. Vihreä metsä tuoksui syksyltä, ja järven jää oli niin ohutta, ettei avantouinnista voinut edes haaveilla. Ensimmäisenä mieleen hiipi ilmastonmuutos, vaikka toisaalta muistissa on myös viime vuoden tammikuu, jolloin yritimme lasketella 30 asteen pakkasessa. Joka tapauksessa, jokainen meistä voisi tehdä uudenvuoden lupauksen ympäristöystävällisemmästä elämäntavasta.

Vuoden vaihtuessa on tapana muistella kulunutta vuotta ja suunnitella tulevaa. Kuluneena vuonna minulle tapahtui monta merkittävää ja ikimuistioista asiaa. Menin naimisiin, kävin Japanissa ja vaihdoin työpaikkaa. Näinä pätkätöiden aikoina voin saman tien todeta, että myös vuonna 2007 tulen vaihtamaan työpaikkaa, tulevaisuus näyttää mihin.

Mitä sitten toivon vuodelta 2007? Toivon, että olemme Laurin kanssa yhtä onnellisia, kuin edellisenäkin vuonna. Toivon, että ystäväni ovat onnellisia, ja että minulla olisi enemmän aikaa heille. Maaliskuussa odotan, että kova työ palkitaan ja sosialidemokraatit voittavat vaalit. Kesällä toivoisin pääseväni ihanalle matkalle Laurin kanssa, ja syksyllä haluaisin löytää mielenkiintoisen työpaikan. Maailmaan toivon rauhaa ja solidaarisuutta.

Olkoon vuosi 2007 ihana ja onnellinen!