Katrin blogi

torstaina, helmikuuta 8

Tuittupää

Yleensä olen aina kiltti, hymyilevä ja rauhallinen kuin viilipytty. Tänään kuitenkin useat pienet asiat kasaantuivat mustaamaan mieltäni. Iltapäiväkahvien aikaan näitä pieniä asioita oli jo mahdotonta pitää sisällään. Niinpä istahdin kahvipöytään ja annoin tulla suurella höyryllä ulos kaiken, mikä mieltäni oli painanut. Kahden minuutin kuluttua huomasin istuvani pöydässä yksin.

Toivottavasi en pahoittanut kenenkään mieltä, se ei suinkaan ollut tarkoitukseni. Koin vain oloni voimattomaksi ja turhautuneeksi. Vihaan sitä kun en pysty kontrolloimaan asioita. Vielä enemmän vihaan sitä, jos minun odotetaan kontrolloivan asioita joista en tiedä tarpeeksi kontrolloidakseni niitä.

Tänään olen oppinut, että jos jokin asia ahdistaa, ei se huutamalla parane. Parempi olisi antaa asian olla seuraavaan päivään ja miettiä sitten uudelleen. Ehkä ongelma ei poistu yön yli nukkumalla, mutta ei se totisesti poistu silläkään, että rähisee kaikille jotka onnettomuudekseen sattuvat istumaan samaan pöytään.

5 Kommentit:

At 10:30 ip., Blogger Hildur sanoi...

Ymmärrän todella hyvin sinun turhautumisesi, enkä usko että kukaan pahoitti mielensä. Itselläni hermo petti kerran jos toisenkin tänään kun oli vaan liian väsy enkä pystynyt käsittelemään asioita järkevästi tai rauhallisesti.

No, nyt nukkumaan, niin ehkä huomenna on parempi päivä :)

 
At 10:31 ip., Blogger Hildur sanoi...

Ymmärrän todella hyvin sinun turhautumisesi, enkä usko että kukaan pahoitti mielensä. Itselläni hermo petti kerran jos toisenkin tänään kun oli vaan liian väsy enkä pystynyt käsittelemään asioita järkevästi tai rauhallisesti.

No, nyt nukkumaan, niin ehkä huomenna on parempi päivä :)

 
At 6:46 ip., Blogger Anu sanoi...

Välillä on hyvä tussahtaa. Helpottaa kummasti. ;)

Voimia vaalityöhön!

 
At 9:55 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Heipä hei,

täällä Liisamaria Lemmetty
.

Aika vaikeaa kääntää tuittupäätä saksaksi. Unhold ei ole ihan oikea sana, ei varmaan ole edes sellaista sanaa. Mielestäni sanalla on niin monta merkitystä, mutta ennenkaikkea jokainen ajattelee merkityksen negatiivisesti, kuten; tiuskiva, kärsimätön, äkkipikainen, kiukkuinen, ailahtelevainen.

Genauso denke ich auch, bin 30 Jahre in Österreich gewesen. Muss wohl dem Wort anderswie eine Bedeutung geben.

War ganz nett mit Dir zu plaudern, gebe Dir den Rat; das nächste Mal, wenn Du etwas erreichen willst, provoziere nicht die Leute mit negativen Eindrücken von Dir. Eine Provokation soll immer die Leute zum positiven Denken inspirieren.

Gib niemals den Leuten fertige Antworten, sondern Fragen, wie z.B. wie wäre es wenn???

Dann kannst Du eine Tuittupää sein, dann, wenn Du viele Vorschläge bekommst, ist Dein "message" angekommen.

Eli näin se vain on, ja kuten aina äiti sanoi "laske 20:een, siinä olet jo harkinnut, etkä enää tee virheitä" eli uskon, äitini pelasti minut tällä metodilla
TUITTUPÄIVÄISYYDELTÄ.

Parhain terveisin
Liisamaria Lemmetty
liisa.lemmetty1@luukku.com

 
At 11:19 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Ρаinfulness interfеres ωith оur abіlity tο unrecorded а normal life style, and can be put-upon to aid work around ρainful sensation substitutе has severаl advantages.


Feel free to suгf to my web-site; aurawave

 

Lähetä kommentti

<< Home