Katrin blogi

tiistaina, tammikuuta 23

Pakastaa

Tänä aamuna oli pakkasta, melkein 15 astetta. Laittaessani eteisessä kenkiä jalkaan nojasin oveen, ja huomasin, että tuli vilu. Käännyin katsomaan ovea ja huomasin, että se on osittain sisäpuolelta jäässä.

Jäisestä ovesta ja takapuolesta välittämättä lähdimme tarpomaan pakkasessa kohti bussipysäkkiä. Hytisimme pysäkillä odottamassa bussia. Odotimme ja odotimme, mutta bussia ei kuulunut. Lopulta, juuri kun olin luopunut toivosta, pysäkille saapui kaksi bussia. Sekä aikataulussa seuraavana oleva, että se, jota me olimme odotelleet.

Kampissa meitä kohtasikin sitten jo seuraava yllätys. Taulussa luki, että seuraava metro saapuu yhdeksän minuutin kuluttua! Oikeasti odotimme vielä kauemmin kuin yhdeksän minuuttia, sillä näytettyään metron saapuvan yhden minuutin kuluttua taulu oli pitkään pimeänä ennen kuin metro lopulta saapui.

Toivottavasti joukkoliikenteen takkuilu ei johtunut pelkästään pakkasesta, sillä joskus Suomessa on pakkasta vielä enemmän kuin 13,5 astetta. Ja silloin me olemme hukassa. Jos ei muuta, niin meillä kotona paleltuu varpaat.

2 Kommentit:

At 1:28 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 4:21 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Hi all!
live adult chat
Good job.....thanks.....Must be a reason to find friends in your area! Try my page....
Try to find

 

Lähetä kommentti

<< Home