Katrin blogi

maanantaina, tammikuuta 29

Lotto

Lauantaina lottosin ensimmäistä kertaa elämässäni. Emme ostaneet kuponkia automaatista, vaan laitoimme numerot ihan itse. Ensin tietysti jouduimme selvittämään kaupan jonossa edessämme seisoneelta naiselta, montako numeroa kaavakkeesta pitää rastittaa. Sitten rastitimme, ihan perinteisesti syntymäpäivät ja kuukaudet ja vuodet ja onnennumerot.

Kotimatkalla haaveilimme, mitä kaikkea teemme sitten kun olemme voittaneet yli neljä miljoonaa. Muutamme maalle ja laitamme ison kaasuhellalla varustetun keittiön. Ensin kuitenkin matkustelemme. Matkoja ja kotia maalla on ihana suunnitella, vaikka olisikin samalla täysin tietoinen siitä, että suunnitelmat eivät koskaan toteudu.

Ensimmäinen pallo oli minun syntymäpäiväni. Lisäsin mielessäni suunnitelmiin mansikkamaan. Toinen, ja kaikki sen jälkeen tuleva, olivatkin sitten jotain muuta kuin mitä me olimme veikanneet. Elämä siis jatkuu, ja meidät tavoittaa jatkossakin Soukasta.

2 Kommentit:

At 5:33 ip., Blogger Petri Mustakallio sanoi...

Sinä osaat aina välillä yllättää. Kolmekymppinen ja lottoaa ensimmäistä kertaa elämässään! Tuntuu käsittämättömältä

 
At 1:15 ip., Blogger Veera sanoi...

Lottoamisessa on juurikin se ihme, että vaikka järjellä tiedän, että voittomahdollisuuteni on häviävän pieni, olen aina valtavan pettynyt, kun minusta ei tulekaan miljonääriä. Mummonmökki Pohjois-Karjalassa ja piha, jossa voi kasvattaa omaksi tarpeeksi porkkanaa ja mansikkaa. Ah.

Minulla on veikkaus.fi:ssä pelitili.

 

Lähetä kommentti

<< Home