Katrin blogi

tiistaina, heinäkuuta 24

Ihana Dubrovnik

Istumme Dubrovnikin lentokentällä ja nousemme ihan kohta Tallinnan koneeseen. Dubrovnik on ollut ihana! Olemme kierrelleet vanhan kaupungin sokkeloisilla kujilla ja kiertäneet kaupungin sen muureja pitkin. Laurin syntymäpäivän kunniaksi kävimme muureilla olevan linnoituksen terassilla katsomassa folklore-esitystä, joka oli aivan mainio.

Tapasimme Matin taas, ja hän näytti meille ehkä maailman parhaan ravintolan, kalaravintolan vanhassa satamassa heti kaupungin muurien ulkopuolella. Kävimme siellä kahdesti ja söimme itsemme ymmyrkäisiksi kalamareilla, mustalla risotolla, sardiineilla sekä simpukoilla.

Helle on hyväillyt meitä koko voimallaan, lämpötila on ollut jatkuvasti noin 40. Siksi rannat ja hotellin uima-allas ovat houkutelleet meitä aivan yhtä paljon kuin vanha kaupunki. Lauri oli onnellinen päästessään sukeltamaan kolme kertaa. Minä odottelin milloin rannalla, milloin uima-altaalla ja nautin auringosta. Nyt tuntuu oudolta olla farkut jalassa, mutta Tallinassa voi olla viileää.

3 Kommentit:

At 4:19 ip., Blogger TagenTurinat sanoi...

Vai löysitte maailman parhaan ravintolan Dubrovnikista. Niin mekin viime kesänä, Poklisar nimeltään. Mahtaisiko olla peräti sama paikka?

Hiukan valikoivana syöjänä minulla oli haastavaa löytää oikein hyvää ruokaa, mutta Poklisarista löytyi stroganoffia, siihen kun lisäsi kunnolla suolaa, niin aijai kuinka oli hyvää.

Bonuksena vielä laadukas kissa-tarjoilija.

 
At 12:11 ip., Blogger Katri Söder sanoi...

En muista sen ravintolan nimeä, mutta ei se sama ollut. Tästä meidän mielestämme maailman ihanimmasta ravintolasta sai pelkkiä meren herkkuja, ja sinut tuntien en usko että olisit pitänyt sitä maailman parhaana ravintolana... Kiitos muuten sinulle ja Hetalle matkaoppaan lainasta, se oli aivan loistava opus.

 
At 2:08 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Olin Hvarin saarella Kroatiassa viikon ja Mostarissakin tuli käytyä. Kroatiaan kyllä palaan, siellä oli lämmintä, turvallista, mahtavan kirkas merivesi, ihanaa ruoka... Enempää ei voisi lomalta vaatia. Ensi kerralla pitää käydä myös Dubrovnikissa.

Hiltu

 

Lähetä kommentti

<< Home