Katrin blogi

keskiviikkona, helmikuuta 14

Perinteitä

Rakastan sitä, että vuoteen mahtuu päiviä, jolloin kaikki ihmiset tekevät asioita joita juuri sinä päivänä pitää tehdä. Keväällä näitä päivä on niin paljon, että elämä maistuu laskiaispullalle ja Runebergin tortulle ihan koko ajan.

Aamulla luulin, että olen viime aikoina näyttänyt niin sairaalta ja väsyneeltä että kaikki kuvittelevat minun voivan todella huonosti. Luulo johtui siitä että sain useita tekstiviestejä joissa sanottiin: Aurinkoista päivää rakas ystäväni! Suuria halauksia ja voimia sinulle! Elämässä onnistaa, kun vain jaksaa ponnistaa! Lopulta yhdessä viestissä sanottiin: Hyvää ystävänpäivää! Huoleni mustista silmänalusistani väistyi ja tilalle nousi ystävänpäivähuuma. Siispä kiitos kaikille ystäville viesteistä ja ihanaa ystävänpäivää!

Tänään on siis se päivä vuodesta, jolloin kuuluu valmistaa rakkaalle hyvä illallinen. Niinpä marssin töiden jälkeen Hakaniemen kauppahalliin ostoksille ja valmistan aterian. Jo sunnuntaina pääsen uudelleen riemuitsemaan perinteistä ja leipomaan laskiaispullia. Maaliskuussa odotan naistenpäivää ja ilmoitinkin Laurille jo etukäteen, että odotan silloin huomionosoitusta. Pääsiäispöytää ei meillä ole olemassa ilman parsaa, lammasta ja suklaamunia. Oi ihana kevät ja ihanat perinteet!

1 Kommentit:

At 3:53 ip., Blogger Hale sanoi...

Hyvää ystävänpäivää pikkuperhonen!

 

Lähetä kommentti

<< Home