Katrin blogi

keskiviikkona, helmikuuta 21

Naisten vaivoja

Aluksi varoitus kaikille machoksi itsensä tunteville sekä muille, jotka eivät missään tapauksessa halua lukea riviäkään naisten vaivoista. Tämä kirjoitus käsittelee naisten vaivoja hyvin mustavalkoisella otteella.

Kerran kuussa toivon olevani mies. Tuntuu siltä kuin olisin epähuomiossa syönyt rantapallon. Joka paikka on turvonnut ja vatsaan koskee luullakseni yhtä paljon kuin rantapallon popsimisen jälkeen voisi koskea. Lounaalla vatsaan ei tunnu mahtuvan enää mitään ja ruokakin maistuu epäilyttävältä. Lounaan jälkeen päätän kuitenkin ostaa vielä suklaapatukan, sillä suklaa maistuu aina. Etenkin nyt. Tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa. Suklaapäällysteinen vaahtokarkki. Ne maistuvat.

Kaiken sen suklaan jälkeen säntään jumppaan. Mahaan koskee, mutta kaiken tämän turpoamisen keskellä jumppa tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Jumpan jälkeen kaadun sohvalle ja päätän olla nousematta ylös. Katson elokuvan Länteen itään ja itken vuolaasti. Itken elokuvan epäonnista avioliittoa, itken miestä joka pettää vaimonsa, itken vankileiriä ja lopulta itken rakastavaisten eroa.

Yöllä herään huutaen painajaiseen. Pyörin sängyssä enkä uskalla nukkua. Se lienee normaalia, mutta aamulla uniin ei enää pitäisi reagoida. Aamulla minä huokaisin helpotuksesta kun näin, että työkaveri jonka onnettomuudesta näin unta, olikin kunnossa. Juoksin jopa halaamaan helpotuksen puuskassani ja vaikutin varmaan vähintäänkin höyrähtäneeltä.

Halipula. Suklaapula. Unen puute. Vatsaan koskee taas.

2 Kommentit:

At 11:59 ap., Blogger Kati sanoi...

:) Olen itsekin miettinyt noin kuukauden välein avautumista samasta vaivasta. Kun sattuu, itkettää, naurattaa ja suututtaa. Pinna on kireä ja sattuu. Itkettää ja sattuu. Oksettaa ja sattuu. Ei ole nälkä ja sattuu. Tekee mieli kaikenmaailman mässyä ja sattuu...

Mutta ne neljä viikkoa tuskien viikon välissä saavat minut aina uskomaan, että on se kuitenkin hienoa olla nainen.

 
At 4:33 ip., Blogger Veera sanoi...

Onneksi sentään saa itkeä juuri silloin kun itkettää, eikä tarvitse esittää olevansa erityisen sankarillinen en-itke-ikinä -henkilö. Ja suklaahan auttaa aina ja kaikkeen. Aiemmin en ollut tästä aivan vakuuttunut, mutta myöhempinä aikoina olen suklaan parantavan voiman todistanut usein.

 

Lähetä kommentti

<< Home