Katrin blogi

perjantaina, joulukuuta 1

Iloinen uutinen

Tämän päivän iloinen uutinen: marraskuu on seuraavan kerran vasta vuoden kuluttua! Sen kunniaksi leikkelin eilen silkkipaperista lumihiutaleita. Taidot ovat hieman ruostuneet sitten lapsuuden, vasta viimeinen kymmenestä lumihiutaleesta oli täydellinen. Ripustin silti ikkunaan myös epätäydelliset, sillä ajattelin toisaalta epätäydellisyyden olevan lumihiutaleen perimmäinen luonne. Jokainen lumihiutale on yksilöllinen, joten jos kaikki olisivat täydellisiä, eivät ne olisi lumihiutaleita lainkaan. Ehkä sama pätee ihmisiinkin.

Häiden jälkeen olen syönyt kaikki häistä jääneet herkut, ollut häämatkalla syömässä ja juomassa hyvin, ja nyt valmistautunut joulunodotukseen ja syönyt hyvin. Kaikki tämä yhdessä on johtanut pienoiseen painon nousuun. Se taas on johtanut siihen, että häiden jälkeen minulta on kysytty jo kolmesti, olenko raskaana. Ensin sitä kysyi aivan tuntematon mies Soukan ostarilla. Sitten Madeiran teemapuiston työntekijä, joka kertoi että heidän kamalaan rynkytys-laitteeseensa ei voi mennä, jos on raskaana. Tämän sanottuaan hän katsoi minua tiukasti. Loukkaannuin hieman, mutta jälkikäteen ajatellen olisi kyllä ollut viisautta olla menemättä siihen laitteeseen, tuli kamalan paha olo. Eilen työkaveri kysyi, joko odotan. Sen jälkeen päätin kertoa kaikille yhteisesti: en ole raskaana, enkä myöskään tule olemaan.

Matkan jälkeen minuun on iskenyt kotikissa-viirus. En ole halunnut mennä edes jumppaan, vaan töiden jälkeen kiiruhdan kotiin, sytytän kynttilät ja käperryn sohvan nurkkaan lukemaan. Toivottavasti tämä viirus menee ohi, ennen kuin pikkujoulukausi käynnistyy.

2 Kommentit:

At 12:33 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Heippa!

Hauska tappa vanha tuttu.. =) Kaikkeen sitä törmää kun netissä vaeltaa perjantaiyönä.

Löytyipä pari muutakin tuttua naamaa blogimaailmasta, se on mukavaa!

 
At 1:04 ip., Blogger Linda sanoi...

Kuinka sitä voisikaan jaksaa hyppiä aerobic-tunnilla, kun ulkona on pimeää 24/7, kaikki pukeutuvat mustaan ja taivaalta rihmoo jääkylmää vettä? Minä ainakin sytytän kynttilät, laitan jazzia levysoittimeen, kiskon viltin päälle ja otan suklaarasia kauniiseen käteen. Bikinikauteen on niiiiiin pitkä aika, ettei vielä kannata murehtia :)

 

Lähetä kommentti

<< Home