Katrin blogi

maanantaina, lokakuuta 30

Polttarit


Perjantaina koin elämäni yllätyksen. Olin menossa Maaritin kanssa tapaamaan venezuelalaista pääjohtajaa, mutta rautatieasemalla minua odottikin joukko ystäviä kuohuviinipullon kanssa. Matkan määränpää oli Tampere, jossa polttareitani vietettiin opiskeluaikojeni kunniaksi ja niiden aikojen hengessä.

Liikutuin lähes kyyneliin, kun ensimmäinen kohteemme oli japanilainen ravintola. Japanilainen ruoka on nimittäin minun intohimoni, mutta tiedän hyvin, että esimerkiksi kaason intohimo se ei ole. Liikuttuminen vaan lisääntyi, kun seuraava kohde oli opiskeluaikojen kantabaarini. Jopa kantapöytäni oli vapaana, vaikka oli perjantai-ilta.

Suomen vanhimmalla yleisellä saunalla, Rajaportin saunalla, sain morsiuspesun. Ilta jatkui vielä baarissa, karaoke-paikassa ja yöpizzalla, ennen kuin majoituimme hostelliin. Aamulla luulin olevani matkalla kotiin, mutta katin kontit! Pääsin Kolmen sepän patsaalle keittämään ja tarjoilemaan soppaa soppatykistä. Suuri yleisö pääsi testaamaan, onko minussa vaimoainesta. Taisin saada hyväksynnän. Soppatykin jälkeen pääsin vielä saunaan lämmittelemään.

Myös Laurilla oli polttarit samaan aikaan, siis sekä perjantaina että lauantaina. Niissäkin polttareissa oli ollut hauskaa. Sunnuntaina makasimme koko päivän sohvalla ja katsoimme elokuvia. Me olemme todella onnellisia kun meillä on niin ihania ystäviä. Suuren suuret kiitokset kaikille, niin omasta kuin Laurinkin puolesta!

2 Kommentit:

At 9:21 ip., Blogger Linda sanoi...

Vaikka saimmekin sopasta vain jälkiaromit, hauskaa oli! Kiva, että jaksoitte pysyä hereillä meidän mattimyöhästenkin kanssa ;)

 
At 11:39 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Onnittelemme Katria ja Lauria häiden aattona. Olemme onnellisia Katrin puolesta. Mukavaa, kun ihminen löytää paikkansa elämässä ja rinnalleen sellaisen, jonka seurassa viihtyy.

 

Lähetä kommentti

<< Home