Katrin blogi

torstaina, maaliskuuta 5

Tico tico

Eilen aloitin uuden tanssikurssin, ja jälleen kerran puhkun intoa uudesta harrastuksesta. Seuraavina neljänä keskiviikkona opettelen latinotansseja. Eilen opimme salsaa, merengueta, sambaa ja tangoa. Samban kohdalla puolet meistä totesi itsevarmasti, että tämänhän me jo osaammekin, olemmehan viettäneet neljä edellistä keskiviikko-iltaa sambakurssilla. Johan nyt on ihme, jos ei sen jälkeen voi rinta rottingilla todeta, että tässähän me olemmekin jo melkein ammattilaisia.

Eilen opituista tansseista (tai näiden tanssien perusaskeleista, sillä hirveän perusteellisesti ei tällaisessa ajassa ehdi tanssia oppia) tango oli minulle selvästi vierain. Ilman tuota sambakurssia sanoisin, että helpoin oli merengue, mutta tässä tilanteessa samba sujui tietysti parhaiten. Merengue oli kuitenkin hauskin. Tuskin maltan odottaa ensi keskiviikkoa!

2 Kommentit:

At 7:11 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Minkä tyyppistä salsaa teillä siellä opetellaan? Merengue on kyllä hauskaa, mutta niin on salsakin, kun pääsee vähän kuvioihin sisälle, merenguessa se oppiminen on kyllä nopsempaa...

 
At 2:15 ip., Blogger Katri Söder sanoi...

Salsasta ennätettiin oppia vasta ihan perusaskeleita, ja yksi ihan lyhyt "askelsarja" yhteen biisiin, mutta jotenkin en pysynyt siinä mukana yhtä kivuttomasti kuin merenguessa.

Mutta aivan varmasti olet oikeassa siinä, että salsa muuttuu sitä hauskemmaksi, mitä enemmän siihen pääsee sisään. Tämä pätee muuten varmasti kaikkiin tansseihin, myös siihen tangoon :)

Katsotaan siis, mitkä ovat mielipiteet ensi keskiviikon jälkeen.

 

Lähetä kommentti

<< Home