Katrin blogi

maanantaina, marraskuuta 17

Häähumussa

Juhan ja Susun lauantaina juhlittujen häiden kunniaksi saapuivat Leila ja pojat Genevestä ja Anni ja Felix Floridasta. Leila ja pojat vierailivat työpaikallani, ja luulen että pojat olivat aika iloisia vierailuunsa.


Annin ja Felixin kanssa puolestaan kävimme mökillä. Kuilu Floridan ja suomalaisen syksyn välillä on melkoinen. Mökille saapuessamme oli pilkkopimeää. Jätimme auton ylös ja lähdimme kulkemaan polkua pitkin alas kohti mökkiä taskulampun valossa. Aamulla toistimme saman, joskin silloin etsimme tietämme ylös kohti autoa, taas taskulampun kanssa. Sauna ja takkatuli lämmittivät, mutta Felix nautti kuitenkin aamiaisen takki päällä, sen verran viileämpää täällä oli kuin kotioloissa.

Häät olivat ihanat ja tunnelmalliset, ja kaikki sujui hyvin. Alun köhimisen jälkeen saatiin soppatykkikin toimimaan. Sattui vielä niin, että tunsin häistä muutamia vieraita muista yhteyksistä, sillä maailma tunnetusti on pieni. Näissä häissä onnistui täydellisesti se, mikä häissä on tärkeintä: juhlat olivat hääparin näköiset.