Katrin blogi

maanantaina, lokakuuta 27

Vaaliseurantaa mökillä

Vietimme vaalipäivän mökillä raivokkaassa syysmyrskyssä. Myrskykin tuntuu ihan tunnelmalliselta, kun voi laittaa tulen takkaan ja istua sisällä lämpimässä katsellen välillä tulta ja välillä ikkunan takana myrskyn kourissa aaltoilevaa järveä. Täydellisessä hiljaisuudessa tuulen ja sateen kuulee eri tavalla kuin kaupungissa. Kun siihen yhdistyy tulen ritinä takassa, on äänimaailma kaunis. Aika kului hyvin Jarin ja Maijan kanssa Carcassonnea pelatessa, vaikka ilma oli ulkoilua ajatellen aivan liian hyytävä.

Vaaleja seurasimme hieman pätkivästi, liekö myrsky vaikuttanut kuvamme laatuun. SDP:n osalta vaalit eivät menneet hyvin, se on myönnettävä. Asema toiseksi suurimpana puolueena Keskustan edellä lohduttaa kuitenkin vähän. Selvää on, että Keskusta ei ole ainoa puolue, jossa analysointia ja keskustelua vaalien tuloksesta on syytä käydä hyvin tarkkaan. Selvää on myös, että puheenjohtajaa tästä tuloksesta ei käy syyttäminen. Jutta pärjäsi vaalitenteissä erinomaisesti, ja puheenjohtajana hän on ehtinyt toimia vasta neljä kuukautta. Eurovaaleja ja eduskuntavaaleja ajatellen kuntavaalien tulos on joka tapauksessa käytävä tarkasti läpi, ja töitä on tehtävä ja paljon. Meidän kaikkien, ei vain puheenjohtajan.

1 Kommentit:

At 2:46 ip., Blogger Inari Juntumaa sanoi...

No se on kiistatta totta että joukkuepeliä tämä on. Facebookissa näyttäisi olevan aikamoista kinaa kinasta, et silti taida jäädä paitsi mistään olennaisesta kun et ole enää siellä ;)

Eilen en oikein jaksanut enkä osannut ajatella asioita, mutta tänään olen jo muodostanut erinäisiä mielipiteitä, jotka ovat tosin jatkumoa aiemmista mielipiteistäni. Vaalituloskin oli jatkumoa edellisistä vaaleista, ja on tosiaankin mietittävä, mitä kevään vaaleissa tehdään. Yllättävän pian nekin tulevat! :/

Suorastaan liikutuin kun lukaisin pari tekstiäsi. Lämmin onnittelu noin mainion ehdokkaan löytämisestä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home