Katrin blogi

tiistaina, maaliskuuta 11

Pois Facebookista

Kun Facebook-villitys alkoi, menin mukaan innostuneena kuten lähes kaikki muutkin. Alkuinnostuksen haihduttua totesin, että maailmassa on olemassa parempiakin tapoja viettää aikaansa kuin Facebook. Ajattelin, että annanpa siis mokoman sivuston olla enkä käy siellä muulloin kuin silloin, kun on todella tylsää.

Kun sitten oli todella tylsää, löysin kuusi yksityistä viestiä jotka odottivat vastausta, kolme ystäväpyyntöä ja vaikka kuinka monta tökkäystä, halausta ja lahjaa. Nyt jätän siis itsestäni vain tylyn vaikutelman, kun en vastaa mihinkään. Arvelin, että parasta olisi häipyä koko systeemistä. Mutta sitten törmäsin uuteen ongelmaan. Minulla ei ole mitään käsitystä, miten se tapahtuu. Tämän päivän Hesarista sitten luin, että ei ole kenelläkään muullakaan. Pois ei pääse.

Tein sen minkä osasin. Poistin kaikki hauskat pelit, testit ja lemmikin, käytännössä kaiken sen minkä voi poistaa. Statukseksi laitoin, että en käytä enää Facebookia. Jos on asiaa, lähettäkää sähköpostia tai soittakaa. Ja jos joku tietää miten sieltä pääsee pois niin kirjoitapa ohje kommenttiosioon.

6 Kommentit:

At 12:42 ip., Blogger Petri Mustakallio sanoi...

Frofiilissasi lukee:

"Katri Söder ei käytä enää facebookia, lähetä sähköpostia tai soita jos on asiaa."

Minä ihan oikeasti luulin tuon tarkoittavan että et käytä enää facebookia, et lähetä sähköpostia etkä soita jos on asiaa. Pähkäilin että perinteisellä kirjeelläkö ajattelit tästä lähtien yrittää tavoittaa ihmisiä? No, selvisipä tuokin nyt. Siltä varalta että löytyy muitakin tampioita kuin minä, voisit kuitenkin käydä vaihtamassa "facebookia" -sanan perässä olevan pilkun pisteeksi ;-)

Minäkin ensin mietin että olenko epäkohtelias kun kieltäydyn muiden facebookilaisten kutsuista, mutta totesin että so fucking what? ja klikkailen koko ajan ignorea.

 
At 12:49 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Sama juttu. Ignoreeraan surutta. Enkä ole viettänyt kauheasti aikaani siellä. Muuten olen kyllä pitänyt facebookista ihan viestintävälineenä. En aio lopettaa sen käyttöä. Jotenkin porukan naamavärkkien näkeminen luo tällaiselle ulkomaan eläjälle tervetullutta yhteisöllisyyden tunnetta :)

 
At 12:51 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Niin edellisen viestin kirjoitti siis Mika från Stockholm.

Aika hupaisa tosiaan tuo Peten huomio...

 
At 8:55 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Eikös tuolta "account"-täpän (oikealla ylhäällä) löydy settings-valikosta "deactivate account" vaihtoehto? En tosin ole itse käyttänyt, joten en tiedä mitä tapahtuu.

 
At 10:26 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

'Deactivate' -käsky ei kuitenkaan poista profiilia, vaan se jää jäljelle, vaikka ei tavallisille käyttäjille näkyisikään. Ovelaa. Sitten voidaan sanoa, että palvelulla on x määrä käyttäjiä, kun siitä ei voi erota. Monia hämäriä juttuja FB:hen liittyy, ja silti sitä käyttää.

 
At 5:13 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

http://www.iltalehti.fi/digi/2010081312186378_du.shtml

Tuolla ohjeet miten pääsee lopullisesti eroon facebookista.

 

Lähetä kommentti

<< Home