Katrin blogi

lauantaina, helmikuuta 2

Keittiöremontin välietappi

Nyt keittiömme harmaat työtasot on vaihdettu kauniisiin puisiin. Koko toisen seinustan vienyt tiskipöytä on myös vaihdettu puiseen tasoon, ja tiskiallas on nyt pieni ja pyöreä. Työmme jälkeä ihastellessa saimme vielä ajatuksen poistaa yhden kaapin oven ja siirtää mikro pöydältä hyllyyn. Näin käytettävissä oleva työskentelytila lisääntyi huimasti ja samalla saimme siirrettyä keittokirjamme keittiöön.

Keittiö on kuin uusi, ja olemme siihen todella tyytyväisiä jo nyt. Remontti kuitenkin jatkuu ensi viikonloppuna. Ensin aikomuksena oli vaihtaa kaappien ovet, mutta silmäiltyämme niiden hintoja päätimmekin vain maalata ne. Arvelimme, että uudella maalipinnalla ja vetimien vaihtamisella saamme keittiömme uuden tuntuiseksi kohtuuhinnalla. Maalin väri ja vetimet valitaan ensi viikolla, ja lauantaina saatamme remonttimme loppuun. Toivottavasti kaikki sujuu yhtä hyvin kuin tähänkin asti.

Alla kuvissa keittiömme ennen remontin aloittamista ja nyt.


2 Kommentit:

At 11:00 ip., Blogger Veera sanoi...

Vaude! Näyttää mainiolta! Täytyy tulla pikapuoliin koeajamaan upea uutuus :)

 
At 11:14 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Keittiökaappien ovien maalaamisella ja vetimien vaihtamisella voi todellakin tehdä suuren muutoksen huomattavasti huokeammalla kuin kaikkinensa uudet kaapit vaihtamalla.

Meidän nykyisessä kodissamme purettiin ensin yläkaapit, joiden rungoista tuli vaatehuoneen vaatehyllyt (ilman ovia tottakai), alakaappien ovet maalattiin pinkiksi, vetimiksi päätyivät leveät rosterivetimet, tasoksi valittiin massiivipuulevy, joka vahattiin eebenpuun väriseksi ja yläkaapeiksi löytyivät Ikean mallistosta poistuvat olohuoneen vitriinikaapit, joissa on 1950-luvun henkeä. Kun seinät vielä maalattiin maitokahvin väriseksi, oli keittiö kuin uusi! Ja ihana!

Ja on sitä edelleen. Eli intoa ja voimia keittiön liftauksen loppuun saattamisessa teille molemmille!

 

Lähetä kommentti

<< Home