Katrin blogi

tiistaina, lokakuuta 30

Vauhdikas viikonloppu

Perjantaina suuntasin heti töiden jälkeen kirjamessuille. Pääosan ajasta seisoskelin Ilkka Taipaleen ja Stadin demarien standilla, mutta ennätin silti tehdä muutaman kierroksen messuillakin. Rakastan kaikkea sitä, mitä näillä messuilla oli tarjolla: kirjoja, ruokaa ja viiniä. Ystäväpiirini tuntuu rakastavan samoja asioita, sillä törmäsin messuilla yllättävän moniin ystäviin.

Messujen jälkeen ystävä Tampereelta tuli yökylään, ja lauantaina herättyämme ryhdyimme pohtimaan, mitä kaikkia Espoon nähtävyyksiä esittelisimme. Päädyimme Tarvaspäähän, joka on ollut Gallen- Kallelan taiteilijakoti. Epäilijöille tiedoksi, että Espoossa on siis muitakin nähtävyyksiä, joten pystyimme tekemään ihan aidon valinnan nähtävyyksien välillä.

Kulttuurikierroksen jälkeen lähdimme Tukholman risteilylle Laurin, Veeran ja Juhan kanssa. Menomatkalla rentouduimme laivan saunassa ja porealtaassa sekä retrohengessä kävimme syömässä buffetissa. Perillä Tukholmassa istuimme erilaisissa puistoissa ja onnistuimme tutustumaan kahdessa eri puistossa kahteen eri paikalliseen, jotka molemmat olivat erinomaisen tuhdissa humalassa. Vanhan kaupungin jätimme tällä kertaa kokonaan väliin.

2 Kommentit:

At 4:53 ip., Blogger Esa Suominen sanoi...

Toinen vaihtoehto olisi luonnollisesti ollut Iso Omena. Tai luotien väistelyrata Soukan ostarilla. Ehkä se on enemmän lasten ja nuorten juttu?

 
At 10:53 ap., Blogger Veera sanoi...

Espoon nähtävyyskysymyksen jätän (tällä kertaa) kommentoimatta, taisin aiheesta vinoilla jo viikonloppuna.

Kiitokset vielä erinomaisesta retkuilusta Tukholmassa! Todeta täytyy vielä kerran, että puistodeekujen ruotsalainen alalaji on suomalaista veljeään ratkaisevissa määrin ystävällisempi.

 

Lähetä kommentti

<< Home