Katrin blogi

lauantaina, elokuuta 4

Puuhastelua

Viimeinen viikko ennen työpaikalle palaamista on ollut melkoista hoppua. Töitä on ollut yllättävänkin paljon, mutta onneksi olen voinut tehdä niitä kotoa käsin. Tiistaihin asti olimme mökillä Samulin ja Suoman kanssa (nyysimme muuten teidän pihvit, kiitoksia, olivat erinomaisia). Keskiviikkona olimme Hilkan syntymäpäivillä ja torstaina istuimme iltaa Janin uudessa kodissa, joka oli sisustettu ja remontoitu todella hyvällä maulla. Kun myös tänään ja huomenna on iltamenoja, oli eilinen viikon ainoa päivä jonka voimme viettää kokonaan kotona.

Kokonaisen päivän viettäminen kotona ilman mitään suunnitelmia on aina mukavaa, ja joskus myös hyödyllistä. Silloin tulee ryhdyttyä kaikenlaiseen sellaiseen, mihin ei muuten ryhtyisi. Joskus tulee siivottua kaappeja, toisinaan innostuu katsomaan kaikki vanhat valokuvat läpi tai järjestämään kirjahyllyn kirjat uuteen järjestykseen. Tulee siis tehtyä kaikkea sellaista, jonka tekemistä ei etukäteen osaa ennakoida.

Eilen me innostuimme laittamaan matkavalokuviamme panoramioon. Näin jokaiselta matkaltamme on yksi kuva netissä siten, että se näkyy Google Earth- kartalla juuri siellä missä se on otettu. Hauskaa, vaikkakin täysin turhaa.

2 Kommentit:

At 5:59 ip., Blogger Veera sanoi...

Mutta miten järjestetään kirjahyllyt uudestaan? Kirjojenhan kuuluu olla aakkosjärjestyksessä ja aakkoset ovat aina samassa järjestyksessä :)

 
At 9:01 ap., Blogger Katri Söder sanoi...

Kirjat voi järjestää useammallakin tavalla: koon mukaan, värin mukaan, aihealueittain, kirjailijan kansallisuuden mukaan tai parhausjärjestykseen. Näiden järjestysten vaihtelemisessa riittää puuhaa... Harvemmin ne minulla aakkosjärjestyksessä ovat.

 

Lähetä kommentti

<< Home