Katrin blogi

maanantaina, elokuuta 20

Mökillä


Vietimme viikonlopun mökillä. Ilma oli vielä lämmin, ja järven vesi lämpimämpää kuin kertaakaan tänä kesänä. Perjantaina Juha haki meidät soutuveneellä bussilta. Mikään ei ole tehokkaampi tapa irtautua arjesta kuin tunnin rauhallinen matka soutuveneen kyydissä auringon kimaltaessa järven pinnasta. Venematkan jälkeen laitoimme heti tulen grillipaikalle ja paistoimme makkarat jotka nautimme luonnon helmassa.

Mökillä ihaninta on se, että sisä- ja ulkotilan välinen raja on lähes olematon. Aamiaisen kattaminen ulos vaatii vain muutaman askelen enemmän kuin sen kattaminen sisälle. Niinpä söimme aamiaisen, lounaan ja päivällisen ulkona tyyntä järveä ihastellen. Ystävämme, joista suurin osa oli kasvissyöjiä, toivat aivan ihania herkkuja. Koskaan en ole syönyt niin hyvää salaattia tai grillannut niin onnistuneita kasvisvartaita kuin lauantaina.

Sunnuntaina kotona tunsin flunssan kolottavan kurkussa ja lihaksissa, olin hyvin väsynyt ja mietin muutenkin elämän tarkoitusta sekä ihmisen erilaisia valintoja elämän tienristeyksissä. Unohdimme jopa siirtää puutarhamme pois tänään alkavan parvekeremontin tieltä. Toivon kovasti, että remontti ei ala, ennen kuin ehdimme töistä kotiin ja saamme laatikot siirrettyä.

1 Kommentit:

At 10:55 ip., Blogger Rauna sanoi...

Muista pyytää kasvisherkkujen reseptit.

 

Lähetä kommentti

<< Home