Katrin blogi

tiistaina, kesäkuuta 5

Palanut sihteeri


Eilen palasin vuoden tauon jälkeen Espoon sosialidemokraattisen valtuustoryhmän sihteeriksi. Vuoden aikana osa ryhmän jäsenistä on poistunut ja puheenjohtajakin on ehtinyt vaihtua jo kahdesti. Puolue on siirtynyt hallituksesta oppositioon. Siitä huolimatta tuntui siltä, kuin en olisi koskaan ollutkaan poissa. Keskustelu kulki yhä samoja ratoja, ihmiset eivät olleet muuttuneet ja ryhmässä vallitsi lämmin tunnelma. Oli mukava palata. Tuntui, että tämä on minun paikkani.

Eilen huomasin myös, että kesä on todellakin saapunut Pohjolaan. Istuin nimittäin terassilla tunnin verran, ja sinä aikana ehdin polttaa toisen käsivarteni pahasti. Toisen vain, sillä istuin siten että aurinko paistoi vain toiselle puolelle. Nyt oikea käsivarsi on punainen ja laikukas, ja vasen käsivarsi on talven valkoinen. Ehkäpä tämä oli tervetullut muistutus uv-säteilyn vaaroista.

3 Kommentit:

At 9:54 ap., Blogger Petri Mustakallio sanoi...

Se että Espoon sd.valtuustoryhmä kulkee samaa latua kuin ennenkin kuulostaa hyvin uskottavalta. Se sijaan se että joku kertoo siellä viihtyvänsä kuulostaa jo pervessiltä :)

Tsemppia kunnaliseen vaikuttamistyöhön, kiva että olet hommasta innostunut!

 
At 8:21 ip., Blogger Jaana Leppäkorpi sanoi...

Ihanaa todella että palasit! Saadaan edes jokin asia toimimaan. Ehkä hieman pelottavaakin tuo positiivisuus, jota sinusta hehkuu. Älä luovu siitä, sillä se kuitenkin voima, joka pitää liikkeessä. ;))

 
At 10:21 ip., Blogger Veera sanoi...

Jonain päivänä meidän täytyy istua lisää terassilla, jotta saadaan rusketusta (tai punoitusta) myös toiseen käsivarten. Tämä järjestynee kyllä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home