Katrin blogi

keskiviikkona, elokuuta 16

Danny, lenkki ja hevonen

Tämän päivän iltapäivälehti kertoo, kuinka Danny on pettänyt naisiaan. Ei siis riitä, että hän olisi pettänyt vaimoaan, vaan ilmeisesti hän on pettänyt samalla myös tyttöystäväänsä. Luin lehteä eteenpäin ja ajattelin, että mahtaa hävettää, kun tällainen tieto vuotaa julkisuuteen. Yllätyksekseni tajusin, että Danny ihan itse kertoo muistelmissaan sekä lehtien palstoilla seikkailuistaan, eikä häpeä yhtään. Päinvastoin, tuntui olevan kovasti ylpeä saavutuksistaan. Ällöttävä mies. Yhdenkään naisen ei pitäisi katsella tällaista luolamieskulttuuria, ihan kuin miehen mitta olisi se, montako naarasta saa kaadettua. Vaikka kertoohan sekin miehestä jotain, jos omaa arvoaan pitää tällaisilla asioilla mitata.

Pajulahdessa toimitsijapäivillä teimme Lindan kanssa juoksulenkin. Vaikka aloitimme rennosti, juoksimme aina minuutin ja sen jälkeen kävelimme kolme, meinasin ylämäen päällä kuitenkin kuolla. Yllätyin siitä, millaiseen rapakuntoon olen kesän aikana päässyt. Jumppakausi alkaa tänään.

Viikonloppuna toteutin lapsuuden haaveeni ja kävin ratsastamassa. Hevonen oli tallin suurin, ja kun näin sen, alkoi pelottaa ihan tosissaan. Olin kuitenkin päättänyt, että tämän haaveen toteutan, kun siihen kerran on mahdollisuus, vaikka kuinka pelottaisi. Opin pysäyttämään, kääntymään ja laittamaan hevosen liikkeeseen. Ehkäpä ensi kerralla uskallan kokeilla ravia.

1 Kommentit:

At 3:58 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Tietotoimisto kertoi, että Dannylle suunnitellaan Helsinkiin ratsastajapatsasta. Teoksen nimeksi tulee "Danny ratsastaa Armi Aavikon kuolemalla".

 

Lähetä kommentti

<< Home