Katrin blogi

torstaina, toukokuuta 29

Pihatalkoot

Eilen pidettiin taloyhtiömme pihatalkoot. Talon ympäristö oli jo valmiiksi todella kauniissa ja siistissä kunnossa, edellisissä talkoissa istutetut kukat olivat kukkineet kauniisti jo kevään ensimmäisinä päivinä ja talon ympärillä oleva nurmialue oli siisti, leikattu ja haravoitu. Halusimme kuitenkin pitää talkoot, sillä tärkeintä on yhdessä tekemisen idea.

Päätimme, että koska tekemistä ei oikeasti ole paljon, voi jokainen puuttua siihen asiaan mikä omaa silmää häiritsee. Minä leikkasin oman parvekkeeni edessä olevat ruusupensaat. Nyt on kädet täynnä ruusun piikkejä, mutta voi miten siistit ja kauniit ruusupensaat nyt ovatkaan! Koska pensaat oli aika nopeasti leikattu, ja jotain teki vielä mieli tehdä, haravoin huvikseni taloni ympärillä olevan siistin ja haravoidun näköisen ruohikon. Mitään ei tarttunut mukaan, mutta haravoiminen oli mukavaa.

Ehkä paras osuus talkoissa on kuitenkin se, kun kaikki kokoontuvat mukavan ulkona olon ja pienten kivojen töidensä jälkeen yhteen grillaamaan makkaraa.

4 Kommentit:

At 1:58 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

KETÄ VITTU KIINNOSTAA TEIDÄN PIHATALKOOT?!

 
At 2:37 ip., Blogger Veera sanoi...

Minua ainakin kiinnostaa.

Minä tahdon meillekin pihatalkoot! Ok, omassa aktiivisuudessanikin on varmasti vikaa, kun kahden vuoden taloyhtiön hallituksessa olemisen jälkeenkään en tiedä, kuka pihakalusteet keväisin pihalle nostaa. Luulen, että kukkaruukkujen huolehtiminen on ollut aikaisemmin asuntoni edellisen omistajan hommaa, koska kukkapurkkeja ei ole näkynyt sen jälkeen kun tämä asunto vaihtoi omistajaa...

Ehkä seuraavassa yhtiökokouksessa otan itseäni niskasta kiinni, ja vaadin, että meidänkin talossa haravoidaan yhdessä.

 
At 8:19 ip., Blogger Anu sanoi...

Olen myös haaveillut, että olisin meidän yhtiössä se aktiivinen kansalainen, joka vaatii pihatalkoiden järjestämistä.

Tällä hetkellä meidän pihassa käydään ajamassa nurmikko ja keväällä nostetaan pari puistonpenkkiä asvaltille. Se on sitten siinä. Joku kesäkukkasysteemi pihalla olisi kyllä kiva. Miten pitkään mahtaisi kestää ennen kuin joku vandaloisi sen...

 
At 10:45 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Ei meillä ainakaan vandalisoida, vaikka lapset välillä innostuukin kukkia repimään leikkiessään. Niitä kun toruu niin sekin loppuu. Piha on upea, saanut jopa palkinnonkin, suomalaiseksi kerrostalon yhteispihaksi todella loistava.

Ekalle teini-ikäiselle (?) kysyjälle voi sanoa, että ketä kiinnostaa sun kommentit. Ihmisillä nyt tuppaa olemaan eri kiinnostuksen kohteita eikä kaiken tarvitse olla pelkkää politiikkaa, näin yhden aihealueen mainitakseni. Joillakin on muutakin elämää. Ja aina voi vaihtaa kanavaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home