Katrin blogi

maanantaina, toukokuuta 5

Iloisia asioita

Viikonloppuna on tapahtunut monia iloisia asioita:

1. Puoluekokousedustajille tehdyn kyselyn perusteella näyttäisi siltä, että Jutta Urpilainen on erittäin vahva ehdokas puheenjohtajaksi. Toiselle kierrokselle päästyään hän voittaisi sekä Erkki Tuomiojan että Tarja Filatovin. Vastausprosentti oli suuri, mutta epätietoistenkin osuus oli sen verran suuri, että jännitys säilynee loppuun asti. Ilahduin kuitenkin siitä, että nuori nainen jolla on arvot ja aatteet kohdallaan on vahvasti mukana kärkikolmikossa.

2. Brittiläishenkiset Yes minister- bileet Juhanin luona perjantaina olivat erittäin hauskat. Seura oli erinomaisen hyvää, ja mukana oli ystäviä joita en ole tavannut pitkään aikaan. Veeran leipäset toivat veden kielelle ja kruunasivat illan.

3. Lauantaina kävimme syömässä Oton ja Tuan kanssa. Heitäkään emme olleet tavanneet liian pitkään aikaan. Ilta oli ihana ja lämminhenkinen, ja Tapiolassa sijaitseva ravintola Tapion Tori sai minut jälleen vakuuttuneeksi. Tätä ravintolaa suosittelen ehdottomasti.

4. Sunnuntaina Veera pistäytyi meillä "maalaislomalla", ja menimme rannalle ottamaan aurinkoa. Monet menivät jo uimaankin, meille riitti vielä auringon palvonta. Kesä tuoksui ja tuntui paljaiden varpaiden alla, meri välkehti ja aurinko hyväili sitä kauan kaivanneita.

5. Istutimme parvekkeelle orvokit ja petuniat sekä kylvimme auringonkukan ja oreganon siemenet. Aikaisemmista istutuksista tulppaanit ovat jo täydessä kukassa ja herneetkin alkavat jo puskea mullan alta. Yhdessä mansikassa on jo kukat, muut tulevat jälkijunassa.