Katrin blogi

tiistaina, marraskuuta 6

Hääpäivä


Viikonloppuna vietimme ensimmäistä hääpäiväämme. Vuosi sitten toivoin hartaasti, että hääpäivänämme olisi lunta. Tilastojen valossa arvelimme, että toiveeni tuskin toteutuu marraskuun alussa. Onneksi tilastot voivat pettää, ja niinpä saimme hääkuvamme otettua kauniina aurinkoisena päivänä valkoisen hangen loistaessa taustalla. Yllätys oli melkoinen kun nyt, vuosi häidemme jälkeen, heräsin taas samaisena aamuna ensilumeen.

Lumen ihastelun lisäksi emme tehneet mitään erikoista, teimme vain sitä mistä eniten pidämme. Olimme kotona, laitoimme hyvää ruokaa ja nautimme toisistamme. Lisäksi pelasimme Carcassonnea. Huomasin olevani naimisissa varsinaisen velmuilijan kanssa. Minä rakensin huolellisesti kaupunkeja omalle niitylleni, jotta minun talonpoikani voisi toimittaa kaupunkeihin tavaraa. Kun sitten lähes pelin lopussa olin viimein tyytyväinen nyhertämiseeni, huomasin, että Lauri oli joka kerta valloittanut niittyni. Mitä useamman kaupungin olin saanut niitylleni rakennettua, sitä varmemmin hävisin pelin niittypisteitä laskettaessa.

1 Kommentit:

At 4:51 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Mille ihmeen omalle niitylle? Ei siinä pelissä ole "omia niittyjä", tarkoitus nimenomaan on kisata taktiikasta onnen ohella. Vai oliko tämä parisuhdeversio säännöistä, tarkoituksena pelata rauhanomaisesti rinnakkain ja välttää riidat lopussa. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home