Katrin blogi

lauantaina, maaliskuuta 28

Kevät saisi jo tulla

Eilinen auringonpaiste innoitti minut kylvämään rairuohot, ne tuovat aina mukanaan toivon tulevasta, toivon keväästä. Parvekkeellakin on kevään toivossa jo viikko sitten tehty kevättöitä. On leikattu vanhat, kuolleet kasvit pois ja hankittu laatikoihin uutta multaa.

Syksyllä istutetut tulppaanit nostavat jo päätään mullan alta, ja niiden kaveriksi olen hankkinut vielä muutaman narsissin. Kevät saisi minun puolestani jo tulla. Tämänpäiväinen lumisade saisi jo olla yksi viimeisistä. Eipä auta muu kuin lueskella kevättä odotellessa yrttikirjaa ja suunnitella, mitä kaikkea tänä keväänä parvekkeelle istuttaisin.

Pöytälaatikossa odottaa monta pussillista siemeniä - paria erilaista salaattia, herneitä, basilikaa, rosmariinia ja persiljaa. Auringonkukan siemeniäkin on, mutta niiden kanssa epäonnistuin viime kesänä niin pahasti, että taitavat tänä kesänä jäädä laatikkoon.

1 Kommentit:

At 3:35 ip., Blogger Unknown sanoi...

Mitä, pitäisikö parvekkeella tehdä jo kevättöitä? Minä en ole joulukoristeitakaan vielä raatsinut ottaa pois. Tehnen kevättyöt juhannuksena.

 

Lähetä kommentti

<< Home