Katrin blogi

sunnuntaina, joulukuuta 7

Itsenäisyyspäivän juhlat


Itsenäisyyspäivän juhlat on taas vietetty perinteiseen tapaan: laitoimme Veeran kanssa ruokaa, söimme hyvin ja katsoimme porukalla linnan juhlia. Tällä kertaa juhliimme osallistui myös egyptiläinen ystävä, joka pääsi ihmettelemään suomalaista itsenäisyyden juhlintaa. Mahtoi vaikuttaa vähintäänkin oudolta, että porukka kokoontuu television ääreen katsomaan ja kommentoimaan eliitin juhlimista. Kun Yle vielä kättelykierroksen jälkeen päätti kerrata parhaat puvut, alkoi Ahmedia jo naurattaa.

Vähän jäi harmittamaan se, että selostajat eivät tunteneet muita suurlähettiläitä kuin pohjoismaiset, eikä muista oikeastaan oltu edes kiinnostuneita. Suurlähettiläiden kättelyn aikana kuvattiin mm. linnan lamppuja sekä Sirkka Mertalaa. Kai niiden arvioitiin kiinnostavan yleisöä enemmän kuin suurlähettiläiden. Meitä olisi kiinnostanut Egyptin lähettilään saapuminen, mutta se jäi nyt näkemättä.

1 Kommentit:

At 10:12 ap., Blogger Anu sanoi...

Meidän kisastudiossa pahoiteltiin myös lähettiläiden sisääntulon dissaamista. Ulkomaiset kansallispuvut olisivat kiinnostaneet.

 

Lähetä kommentti

<< Home