Katrin blogi

perjantaina, marraskuuta 21

Uusi harrastus

Aloitin eilen uuden harrastuksen, balletonen. Balletonessa tehdään baletin liikesarjoja, mutta ei kuitenkaan koreografiaa mihinkään kokonaiseen balettiteokseen. Olimme ystäväni kanssa eilen ensimmäistä kertaa mukana, eikä kummallakaan ole minkäänlaista balettitaustaa. Muu porukka puolestaan oli harjoitellut koko syksyn.

Ohjaaja osasi onneksi ottaa uudet hyvin vastaan, ja tunti taisi kulkea aika pitkälti meidän ehdoilla. Vanhat konkaritkin saivat muistella uudelleen kaikki perusasiat, kun meille opetettiin baletin perusasentoja. Muut osasivat tehdä hienoja kaaria myös käsillä, me pidimme vielä toistaiseksi käsiä lanteilla ja yritimme saada jalat toimimaan edes suunnilleen samaan suuntaan kuin muillakin. Se olikin ihan yllättävän vaikeaa.

Innostuin kuitenkin uudesta harrastuksestani aivan hurjasti. Olisipa hienoa, jos vuoden kuluttua osaisin tehdä liikkeitä niin, että kädetkin toimisivat samaan aikaan ja hypätä niin, että ohjaajan toive nähdä hypyn aikana kaksi suoraa jalkaa voisi toteutua.