Katrin blogi

keskiviikkona, maaliskuuta 19

Olisipa jo terassikausi

Saimme eilen parvekelasit, joten seuraava tuunattava kohde kodissamme on parveke. Pyyhin eilen ikkunalaudat ja järkytyin. Edellisen kerran pyyhin ne loppukesästä, ja siitä huolimatta rättini muuttui jälleen aivan mustaksi. Parvekkeemme ei edes sijaitse autotien vieressä, ja silti ilmansaasteet muuttavat valkoiset ikkunalaudat puolessa vuodessa tumman harmaiksi. Parvekelasit vähentävät varmaankin parvekkeen pesemisen tarvetta, mutta tietoisuus moisesta moskan määrästä ilmassa muistutti kouriintuntuvalla tavalla ympäristöongelmasta.

Lauri asensi parvekkeelle eilen bambuverhot sekä pesi lattialla olleet laatat. Kun saamme vielä lattian pestyä ja laatat paikoilleen ja maton niiden päälle, lampun ja paljon kynttilöitä sekä uuden pöydän, alkaa parveke olla valmis. Tuskin maltan odottaa terassikauden avajaisia!

2 Kommentit:

At 11:09 ap., Blogger Veera sanoi...

Pitkällepä on tultu niistä ajoista, kun minä ensimmäistä kertaa pesin parvekkeesi lattiaa ja sinä katsoit vierestä, että no eipä ole tullut mieleen, että parvekkeen lattiaakin pitäisi luututa :)

Heti tulen parveketupareihin, kun saan tämän gradun tehtyä!

 
At 2:37 ip., Blogger Katri Söder sanoi...

Tämä olikin ensimmäinen kerta kun se pestiin sen jälkeen, kun sinä sen viimeksi pesit. Suoraan sanottuna sitä ei oltaisi varmasti pesty nytkään, ellei se lasituksen myötä olisi muuttunut ikään kuin sisätilaksi.

Odotamme sinua kovasti terassikauden avajaisiin!

 

Lähetä kommentti

<< Home