Katrin blogi

tiistaina, elokuuta 7

Töissä taas

Eilen palasin taas työpaikalle pitkän loman jälkeen. Tein kyllä töitä viime viikollakin, mutta etänä. Töiden tekeminen työpaikalla on todella paljon eri asia kuin töiden tekeminen kotona yöpaita päällä. Ensimmäinen järkytys oli se, että työhuoneeni tuntui aamulla kovin pimeältä ja kylmältä. Ilmastointi on täällä aivan liian tehokas, ja niinpä kävin sähköposteja läpi vilttiin kääriytyneenä. Pimeys taas johtuu siitä, että huoneestani ei ole ikkunaa ulos. Laitoin siis kaikki valot päälle, vaikka kesällä olen tottunut pärjäämään ilman valoja.

Parin tunnin työskentelyn jälkeen päätin tehdä huoneestani hieman viihtyisämmän paikan. Niinpä siivosin kaikki paperipinot pois ja paperit kansioihin oikeille paikoillensa, jotta kiireen iskiessä (viimeistään syyskuussa se iskee) löydän paperit helposti ja nopeasti. Lisäksi marssin ostamaan viherkasvin, sen ainoan, joka kukkakauppiaan mukaan voi pärjätä huoneessa, johon ei tule päivänvaloa. Ja kuinka ollakaan, työhuoneeni on nyt viihtyisä ja kiva ja työtkin tuntuvat sujuvan jouhevammin.

Ainoa asia mitä täällä kaipaan ovat työkaverit. Olen tottunut työskentelemään samassa huoneessa jonkun muun tai useampienkin muiden kanssa. Nyt istun täällä omassa työhuoneessani ja tunnen oloni hieman orvoksi. Kauan eläköön lounaat ja lounaskaverit!

1 Kommentit:

At 7:49 ip., Blogger Veera sanoi...

Lounaat ja lounaskaverit ovat laajemmassakin mittasuhteessa ihmisen elon pelastus. Huonokin työpäivä virkistyy kummasti loistavassa lounasseurassa! Ja maailmakin paranee aina huimia määriä :)

Otamme taas pian uudestaan!

 

Lähetä kommentti

<< Home