Katrin blogi

sunnuntaina, toukokuuta 27

Sohvaperuna

Useita viikonloppuja peräkkäin olemme olleet matkoilla, mökillä, kylässä tai sairaana. Myös illat venähtivät viime viikolla niin pitkiksi, että kotona ehdin käväistä suunnilleen vain nukkumassa. Tämä viikonloppu on kuitenkin ollut vain meidän. Eilen makoilimme sohvalla lähes koko päivän. Luimme rästiin jääneitä lehtiä ja katsoimme parin viikon aikana nauhoittamiamme ohjelmia. Avara luonto, Maku vie Italiaan ja Köyhät ritarit ovat sarjoja, jotka menevät joka viikko nauhalle jos en ehdi niitä katsoa. Niinpä ohjelmassa oli monta tuntia luonto- ja ruokaohjelmia. Ihanaa. Illalla nousimme sohvalta sen verran että saunoimme ihanan koivu-löylytuoksun kera.

Emme ole ehtineet laittaa edes ruokaa pitkään aikaan. Nautinkin eilen todella paljon, kun pääsin laittamaan pihvejä ja valkoviinikastiketta. Tänään on Laurin vuoro tehdä vaikutus ruoanlaittotaidollaan. Tiedossa on maailman parasta spagettikastiketta.

Tänään vapaapäivä on käytettävä hyväksi ja siivottava, sillä sitäkään emme ole ehtineet tehdä liian pitkään aikaan. Auringonpaiste kutsuu myös lenkille. Kotiviikonloppuja pitäisi varata kalenteriin useammin.

1 Kommentit:

At 1:51 ip., Blogger Veera sanoi...

Kotiviikonloput ovat parasta maailmassa! Minä haluaisin kanssa sellaisia. En muista, koska viimeksi olisi ollut kokonainen viikonloppu kotona rauhassa. Enkäpä kyllä äkkiä osaa sanoa, koska sellaine tulevaisuudessakaan on luvassa.

Kotiviikonloppuina kuuluu myös käydä kaupassa niin, ettei ole matkalla mihinkään muualle kuin kauppaan. Se on hyödyllistä siksi, että voi viedä limsapulloja mukanaan. Nykyään niitä asuu keittiöni lisäksi myös olohuoneessa ja eteisessä...

 

Lähetä kommentti

<< Home