Katrin blogi

maanantaina, syyskuuta 18

Mukava viikonloppu

Perjantaina Lauri lähti Ouluun ja minä jäin tänne. Mutta eipä hätää, tätäkään perjantaita ei tarvinnut viettää Vuorenkoskettomassa tilassa. Menin nimittäin Vesan ja Pian luokse syömään, ja sieltä suuntasimme Juhan ja Hannan luokse. Tuntui hieman erikoiselta viettää iltaa Laurin veljien kanssa ilman Lauria, mutta ilta oli todella mukava! Pääsin myös ylimääräisestä hääpukustressistä eroon, sillä Pialla sattui olemaan juuri minun tarpeisiini sopiva mekko jonka saan lainaksi.

Lauantaina Lauri tuli takaisin Oulusta, ja menimme melkein kuumailmapallolennolle. Unelman toteutuminen oli niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Menimme Tontunmäen kentälle, mistä pallolennon oli tarkoitus alkaa. Kuulimme ohjeet, miten pallossa pitää olla ja odottelimme korin ja pallon valmistelua tuntikaupalla. Ja sitten, juuri kun jännitys oli noussut kattoon, meille ilmoitettiin että lento on tällä kertaa peruttu liian kovan tuulen vuoksi.

Onneksi satuimme olemaan lähellä Tapiolaa, joten pääsimme torjumaan lennon peruuntumisen aiheuttamaa pettymystä hienoon ravintolaan. Marssimme ravintola Tapion Toriin, ja totesimme jälleen kerran yhden Espoon vahvuuksista. Tapion Tori on oikeasti hieno ravintola, Laurin lautasella oli mm. lammastournedos, ja minulla mm. etanoita ja hiillostettuja kampasimpukoita. Tästä huolimatta astuimme sisään ravintolaan lauantai-iltana ilman pöytävarausta, ja yllämme kuumailmapallolentoon tarkoitetut vaatteet. Helsingissä tällainen ei olisi mahdollista.

Tervetuloa siis nauttimaan Espoon iloista myös kaikki helsinkiläiset. Jos päädytte nauttimaan Tapion Torin herkkuja, yhdistäkää Espoon retkeenne myös Espoon modernin taiteen museo Emma sekä Espoon kaupunginteatteri.