Katrin blogi

maanantaina, toukokuuta 18

Yllätysreissu

Viikonloppuna olimme Tatun ja Katin kanssa Demossa syömässä ja mökillä. Mökkireissu oli yllätys Tatulle, ja yllätyksenä se pystyttiin pitämäänkin melkein puoleen matkaan saakka. Ilmakin suosi yllätystämme, auringonpaisteesta oli mukava nautiskella laiturin nokassa.



Demon ruoka oli hyvää, eikä hintakaan ollut Michelin-tähden ravintolaksi kova. Annokset olivat melko pieniä, mutta kuitenkin sen kokoisia että nälkä lähti neljällä ruokalajilla hyvin.

Tämä oli elämäni toinen kerta ravintolassa, jolla on Michelin-tähti. Naimisiin mentyämme kävimme Chez Dominiquessa. Jos näiden välillä tehdään vertailua, niin Demo selviytyy voittajaksi. Ruoka oli selkeämpää, annokset suurempia ja hinta halvempi. Toisaalta Chez Dominiquen annokset olivat jotain niin paljon tavallisuudesta poikkeavaa, että ne korostivat illan ainutkertaisuutta ja sopivat siihen tilanteeseen täydellisesti.

1 Kommentit:

At 11:52 ap., Blogger Lauri sanoi...

Morjens. Tahdon vaan tätä kautta kiittää Sassan mustikkapiirakkareseptistä, koska resepteissäsi ei ole kommentointimahdollisuutta. Siitä on tullut vakiopiirakkareseptini, lapset tykkäävät myös. Eilen taas valmistin pellillisen.

 

Lähetä kommentti

<< Home