Katrin blogi

maanantaina, huhtikuuta 7

Jääkiekkoa

Enpä olisi uskonut, enkä melkein usko vieläkään, mutta minä todellakin katson jääkiekkoa televisiosta. Ja ihan vapaaehtoisesti. Pelistä en paljoa ymmärrä, aikaisemmassa elämässäni olen oppinut tietämään mikä on paitsio mutta kaikki muu on hämärän peitossa. Paitsi tietysti se, että Blues on paras! Bluesin takia minä tätä oikeastaan katsonkin. Koko peliä en nyt sentään jaksanut seurata, viimeiset minuutit vain ja sitten ajauduin katsomaan jatkoaikoja.

Parasta antia ovat ne kaverit jotka selittävät mitä tapahtuu. Jos en näkisi kuvaa vaan kuulisin vain selityksen, en yhtään osaisi arvata mistä tapahtumasta on kyse. Joku karvaa jotain, sitten on mukana ränni ja limppu, ja Bluesin on saatava jotakin tapettua.

Urheilu on aina positiivinen asia, mutta väkivaltaisuudesta en pidä. Ja sitten vielä opastetaan katsojalle, että aina pitää vähän tönäistä kun voi, ja kyllähän nyt taklata täytyy, sehän kuuluu sentään pelin henkeen. Voi voi. Toivottavasti taklauksesta loukkaantuneelle Kärppien pelaajalle ei sattunut vakavasti.

7 Kommentit:

At 9:17 ap., Blogger Anu sanoi...

Aivan loistavaa! Paitsion voisit selittää mullekin.

 
At 11:32 ap., Blogger TagenTurinat sanoi...

Minulla on kyllä ihan valokuvakin siitä, kun Katri istuu jännittämässä Haukat-TuTo peliä Järvenpäässä, vuosi on varmaan 2001.

Ja eikös Anukin ollut mukana yhdellä vierasmatkalla vuosituhannen alkupuolella?

Paitsio: hyökkäävän joukkueen pelaaja ylittää vastustajan siniviivan aikaisemmin kuin kiekko.

"Lättyä pussiin, TuTolla on sellainen henki..."

 
At 12:42 ip., Blogger Petri Mustakallio sanoi...

Paitsiota ei kuitenkaan vihelletä jos paitsiossa olevalle pelaajalle ei pelata kiekkoa. Siinä jääkiekko eroaa jalkapallosta, jossa paitsio tulee viheltää aina jos hyökkäävän joukkueen pelaaja on paitsioasemassa.

 
At 7:57 ap., Blogger Anu sanoi...

Joo, Anu on ollut muutamissa Tuton peleissä ja Rauman vuosina käynyt aktiivisesti Lukon kotipeleissä.

Jääkiekkopeli on hieno tapa viettää aikaa ystävien kanssa, mutta en minä pelin säännöistä mitään tajua. Eikä se oikeastaan edes haittaa pelitunnelmasta nauttimista.

 
At 2:27 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Miten Lauri? Kärpät vai Blues?

Otto

 
At 10:15 ap., Blogger Katri Söder sanoi...

Lauri kannattaa Kärppiä vanhana oululaisena. Saimme siis lisäjännitystä, kun sohvaltamme löytyi kannattaja molemmille joukkueille.

 
At 2:32 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Kärpäthän sen vei, tuhat-nolla. Toki oli mukana enemmän rutiinia ja tarkkaa pelailua kuin todellista nälkää. Saa nähdä juhliiko Kärpät samalla rutiinilla taas ensi vuonna. Toivottavasti.

Bluesin menestys oli muuten melkoinen henkilökohtainen katastrofi Pasilassa asuvalle ex-oululaiselle. Olin varautunut käymään parikin loppuottelusarjan peliä Jokerien kotiluolassa, jota tuskin koskaan myydään loppuun.

Espoossa liput menivät hetkessä ja livepelit jäivät näkemättä.

Mutta muuten mukavaa, että Suomen Los Angeles sai vähän jääkiekkomenestystä hopeamitalin muodossa ;)

-Juhana

 

Lähetä kommentti

<< Home