Katrin blogi

lauantaina, maaliskuuta 5

Hiihtolomalla

Olemme olleet tämän viikon hiihtolomalla, ja kylläpä meillä kävikin tuuri ilmojen suhteen! Koko viikon on ollut aurinkoista, ja lämpötilakin on ainakin päivisin pysytellyt nollan lähellä.

Aloitimme loman lautapeli-illalla meillä kotona. Joulusta saakka suosikkipelini on ollut Thurn und taxis, jossa tarkoituksena on rakentaa postivaunuverkostoja ja postikonttoreita. Tässä peli-illassa tutustuin toiseenkin hauskaan ja varsin koukuttavaan peliin, Dominioniin. Siinä kerätään omaan valtakuntaan erilaisia toimintoja, kuten vaikkapa noita tai vallihauta jolla voi estää noidan kiroukset. Lisäksi kerätään rahaa, jolla ostetaan tiloja ja läänejä.

Peli-illan jälkeen siirryimme loman viettoon mökille. Kyllä kelpasi kävellä aurinkoisella jäällä ja istuskella jäällä aurinkoa ottamassa. Iltaisin sitten maittoi sauna, kun olimme viettäneet koko päivän ulkosalla. Pikkuisen tuli hommiakin lomaan, kun polulle oli kaatunut puu, mutta pääasiassa kyllä vain rentouduimme. Iltaisin harjoittelimme Dominionia, jotta meidänkin perhe pärjäisi seuraavassa peli-illassa vähän paremmin.

Kuvassa on järven jäälle taiteilemani lumiporo.