Katrin blogi

tiistaina, maaliskuuta 15

Gradu valmiina

Jätin eilen tarkastettavaksi graduni, jossa selvitetään presidentin valtaoikeuksien muutoksia vuonna 2000 voimaan astuneessa perustuslaissa sekä vuonna 2011 lepäämään hyväksytyssä perustuslaissa. Lisäksi gradussa selvitetään puolueiden näkemyksiä kyseisiin perustuslain uudistuksiin sekä sitä, ovatko puolueiden kannat muuttuneet vuosien 1999 ja 2010 välillä. Aihe on siis ollut ajankohtainen ja mielenkiintoinen, mutta kylläpä tuntuu hyvältä, että se on nyt pois käsistä! Yksi iso tentti on vielä jäljellä, mutta ihan loppusuoralla ollaan.

7 Kommentit:

At 10:09 ip., Blogger Veera sanoi...

Hurraa! Huikeata tahtia olet edennyt!

 
At 8:35 ap., Anonymous Kati sanoi...

Mahtavaa! Gradunjättö on mahtava tunnetila!

 
At 4:39 ip., Blogger Anu sanoi...

Jee, hyvä Katri!

 
At 3:29 ip., Blogger Jaana Leppäkorpi sanoi...

Hienoa! Lömpimät onnittelut!

 
At 9:47 ap., Blogger timobee sanoi...

Onnea täältäkin! Meikäläinen on ihan samassa tilanteessa. Jätän gradun tarkastettavaksi huhtikuussa ja sitten on vaan kaksi kirjapakettia jäljellä. Minulta on mennyt sinun tilanteesi kehittyminen ihan ohi, kun en ole seurannut aktiivisesti blogiasi.

 
At 10:36 ap., Blogger Katri Söder sanoi...

Onnittelut sinullekin Timo, ja tsemppiä vielä viimeisiin tentteihin. On se upea tunne saada urakka viimein valmiiksi, eikös vain?

 
At 9:43 ip., Blogger timobee sanoi...

Tosi upeaa, kun ajattelee miten kauan näitä opintoja on tullut tahkottua. Juuri tässä kirjoittelen aineistoanalyysilukujen yhteenvetoja. Vielä riittää tekemistä, mutta hyvin tässä jaksaa, kun tietää, että suurin työ on jo tehty.

 

Lähetä kommentti

<< Home