Katrin blogi

torstaina, heinäkuuta 1

ItaliassaOlemme viettäneet Laurin, Wessin ja Jennin kanssa aivan ihastuttavaa lomaa Italiassa. Aloitimme reissumme Pompeijista, missä tutustuimme tuhkan aikanaan alleen peittämän Pompeijin raunioihin, kiipesimme Vesuviukselle sekä kiertelimme Napolissa.

Sen jälkeen ajoimme Toscanaan, josta olimme vuokranneet talon. Talo oli ihastuttava, tilaa riitti niin sisällä kuin pihallakin. Pihalla oli uima-allas, yrttejä, hedelmäpuita, pihamökki, grilli sekä kissa, jonka ruokkiminen kuului päivittäisiin tehtäviimme. Mökiltä käsin olemme kierrelleet läheisiä kaupunkeja, kyliä ja viinitiloja. Olemme nähneet Cortonan, jossa kuvattiin elokuva Toscanan auringon alla. Näimme myös San Gimignanon, jossa on keskiajalla ollut 70 tornia, ja jota on siksi kuvattu keskiajan Manhattaniksi. Perugia oli myös keskiaikainen, mutta paljon edellisiä suurempi. Assisissa henki pyhyys, onhan kaupunki sentään Fransiscus Assisilaisen kotikaupunki. Siena ja Firenze tuntuivat enemmän turistipaikoilta, mutta hengästyttävän kauniitahan nekin ovat.

Kaupunkikiertelyn lisäksi olemme kierrelleet myös maaseutua ja viinitiloja. Toki olemme viettäneet päiviä myös talollamme nauttimassa auringosta ja uima-altaasta. Ja kun kerran Italiassa ollaan, niin Rooma on toki myös nähtävä. Niinpä kävimme katsomassa kaikki mahdolliset turistikohteet, sillä kaksi meistä ei ollut ennen käynyt Roomassa. Ehdimme tehdä myös sellaisia asioita, joita minäkään en ollut aiemmin tehnyt Roomassa. Sellaisia olivat paavin puheen kuunteleminen ja upea Vatikaanin museo, jonka ehdoton vetonaula on tietysti Sikstuksen kappeli. Aiemmin en ollut myöskään vuokrannut pyörää ja kierrellyt sillä puistossa.

3 Kommentit:

At 1:19 ip., Anonymous Raimo sanoi...

Suomen tiedotusvälineet sensuroivat Sanoma-konsernin poliittista vaikutusvaltaa, ulkomaisia sijoituksia ja erityisesti suhteita Venäjään ja Ruotsiin. Sekä näiden maiden vaikutusvaltaa Helsingin Sanomiin ym. Sanoman roskalehtiin ynnä tv-kanava Neloseen.

Sanoma-konserni (HS, IS, aikakauslehdet ym) sensuroi lukuisia asioita Suomen kansalta sekä levittää mm. poliitikkojen, Ruotsin ja Venäjän propagandaa Suomeen.

Seuraava vaade on varmasti tullut suoraan Moskovasta: Ilta-Sanomat 29.7.2008 pääkirjoituksessaan vaati ettei pitäisi rajoittaa venäläisten oikeutta ostaa Suomesta kiinteistöjä. Ja nämähän ostavat tontteja strategisista paikoista, mm. varuskuntien vierestä jonne rakentavat järeästi vartioituja varastoja, ihan puolustusvoimien linkkitornin viereen (MTV3n 45-minuuttia paljasti).

Vuonna 2009 nettilehti Uusi Suomi poisti kolumnin, jossa mainittiin ohimennen Sanoma-konsernilla olevan paljon Venäjän-bisneksiä. Muuten US:n kolumnistit ovat saaneet höpöttää lähes mitä tahansa, tässä tuli sananvapauden raja ja sensuuri iski, varmaankin korkean tason käskystä.

Vuonna 1980 Erkon käskystä Ilta-Sanomat alkoi mainostaa presidentinvaaleissa Ahti Karjalaista, joka oli Neuvostoliiton suosikki ja alkoholisoitunut, paljasti Ilta-Sanomien silloinen päätoimittaja vuonna 2004, päästyään irti Sanoma-konsernista.

Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB:n yksi tehtävä oli yleisen mielipiteen muokkaus, joka on myös Sanoma-konsernin tehtävä.

sanomaa.blogspot.com

http://lyyxem.freehostia.com/

 
At 11:37 ip., Blogger Mko sanoi...

Kommentoisin tuota kommentoija RAIMOa joka ilmentää omaa missiotaan SANOMA konsernia vastaan.
Saattaa hänen sanomassaan olla jotain perääkin mutta miten liittyy KATRIn lomakuvaukseen joka on aivan ihastuttavan mainio kuvaus.

 
At 1:57 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Useimmat maat ovat yksikielisiä, niissä on vain yksi virallinen kieli. Suomessa kuitenkin vaikuttaa ruotsalainen puolue- ja rahavalta ja kova sensuuri.

Salaliitto! YLE julkaisi 13.3.2011 uutisen Euroopan Neuvostosta - jonka raportti julkaistiin jo 6 kuukautta sitten.

Kepu haluaa koota suurimmat puolueet keskustelemaan pakkoruotsin käsittelystä vaalikampanjoissa. Puoluesihteeri Timo Laaninen toivoo, että eduskuntaan ei yritettäisi ratsastaa pakkoruotsilla.

Keskustan järjestämä puoluekartelli häpäisee länsimaalaisen demokratian, johon ei sovi vaalikeskustelun minkäänlainen ennaltamäärääminen.

Lahjovatko ruotsinkieliset säätiöt kepulaisiakin?

Useiden eri gallupien mukaan suurin osa suomalaisista tahtoo pakkoruotsin pois, mutta kepulit tahtovat oikein neuvotella, ettei siitä tehtäisi vaaliteemaa?

- Koska Sdp on saanut vuosikymmenet niin valtavia rahasummia Ruotsista ja Rkp:ltä, ei se voi alkaa yhtäkkiä vastustaa pakkoruotsia, vaikka sen omat kannattajat sitä jo vastustavatkin.

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen sanoi 2.3.2011 radio Vegan ruotsinkielisille uutisille, että hän ja puolue on pakkoruotsin kannalla.

Ettei vain demokratia pääsisi toteutumaan, koska puolue-eliitin mielestä kansa on väärässä?

 

Lähetä kommentti

<< Home