Katrin blogi

tiistaina, kesäkuuta 24

Pastamania

NYT-liitteen hyvän arvostelun perusteella suuntaisin eilen lounasaikaan Kampin Sähkötalossa sijaitsevaan uudehkoon italialaiseen paikkaan, Pastamaniaan. Paikka oli ilmapiiriltään ankeahko, ikkunaton kauppakeskuksessa sijaitseva tila, jossa ruoka tilattiin tiskiltä. Asiakas olisi voinut valita jonkun muunkin tiskin, sillä Pastamania jakaa istumapaikat yhdessä pizzatiskin, sushitiskin ja jäätelöbaarin kanssa.

Otin lounaslistalta kalliin tuntuisen tomaatti- mozzarella- lohen pastalla. Seuralainen tilasi toiselta tiskiltä kanaa lohkoperunoilla. Minun annoksessani pasta näytti elähtäneeltä, seuralaisen annoksessa perunat näyttivät siltä kuin ne olisivat unohtuneet öljyyn päiviksi. Maku ei pelastanut tilannetta. Minun kalani oli kuivaa, ja seuralainen totesi kanastaan, että olisipa tätä vähemmän ja olisipa se vähän laadukkaampaa. Edes pastan keittäminen ei ollut Pastamanialta onnistunut: pasta oli kuivaa ja ylikypsää, eikä sitä pelastanut esanssinen tomaattikastike eines- kinkkusuikaleiden kera. Molemmat olisimme laittaneet itse paremman annoksen.

Jälkiruoaksi testasimme jäätelöbaarin, Il Sognon. Jäätelö ei maistunut samalta kuin Italiassa, mutta en sitä odottanutkaan. Yritys oli kuitenkin hyvä, ja suunta oli oikea. Ihan ok ollakseen suomalainen "italialainen" jäätelöbaari.

2 Kommentit:

At 8:41 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Varo vaan, ettei Lauria aleta uhkailla tämän vuoksi... ;)

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/
Ravintola-arvostelu+johti+uhkauksiin
+Helsingiss%C3%A4/1135237401240

 
At 11:44 ip., Blogger laura sanoi...

Hyvä että varoitit! Itsekin luin NYTin jutun ja ajattelin, että pitää käydä tsekkaamassa paikka. Mietinkin vielä kerran ennen kuin menen :)

 

Lähetä kommentti

<< Home