Katrin blogi

sunnuntaina, helmikuuta 17

Valmis

Perjantaina juhlistimme jo keittiöremontin valmistumista kuohuviinilasillisilla. Siinä lasit kädessämme keittiötä ihaillessamme huomasimme, että vanhoissa valolistoissa maali vähän repsottaa, ja se tuntui pilaavan kokonaisuuden. Niinpä kaikista vakaista aikomuksistamme huolimatta marssimme jälleen kerran ostoksille ja laitoimme valolistat uusiksi. Pieni pätkä listaa jäi toiselta puolelta vielä uupumaan, siihen hankimme materiaalit ensi viikolla. Lisäksi toinen työtaso tuntuu vähän pimeältä, ja siihen asennamme valon. Nyt päätimme, että kun nämä korjaukset on tehty, on remontti valmis. Tuunausta voisi jatkaa vaikka maailman loppuun saakka, mutta nyt täytyy vain päättää että enää emme remontoi. Nyt siirrymme nauttimaan uudesta, hienosta keittiöstämme. Olen oikein ylpeä siitä että se on alusta loppuun asti itse tehty. Alla kuva valmiista keittiöstä.

4 Kommentit:

At 10:40 ip., Blogger Jaana Leppäkorpi sanoi...

Onnea uudelle keittiölle! Upeaa osaamista!

 
At 12:58 ip., Blogger Petri Mustakallio sanoi...

Samoin. Ja täytyy kyllä antaa tunnustus: kun koko muu Blogistan on ollut tohkeissaan Heinäluoman luopumisesta ja sitten käynyt spekulaatiota seuraajasta niin sinä se Katri vain viileästi raportoit keittiöremontista. Piristävää!

 
At 12:01 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Onnea remontoidulle keittiölle ja sen remontoijille!! Hyvännäköistä jälkeä!

 
At 4:41 ip., Blogger Veera sanoi...

Älyttömän hieno! Mie tahon kans tuommosen! Mutta vähintäänkin tahdon tutustumiskierrokselle teidän keittiöön, jos vaikka omaani en heti remontoisikaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home