Katrin blogi

torstaina, tammikuuta 10

Paluu arkeen

Paluu arkeen on ollut kiireinen ja väsynyt. Emme meinanneet millään toipua aikaerosta, ja työkiireistä täyttyvä viikko onkin sujunut unisesti, mutta kuitenkin aika tarmokkaasti.

Loman jälkeen on aina kiva tavata ystäviä, ja usein ensimmäinen viikko kuluukin kokonaan sosiaalisissa riennoissa. Niin nytkin. Olemme käyneet pikkuveljeni Juhanan ja hänen tyttöystävänsä Hannan tupaantuliaisissa ja kyläilleet Olgan ja Ghadin uudessa kodissa. Tällä viikolla Hannu Tampereelta on ollut yökylässä. Viikonloppuna saamme ystäviä kylään sekä perjantaina että lauantaina. Eilisen päivän piristys oli työkaveri, jonka kanssa vaihdoimme lounaalla koko pitkän loman aikana tapahtuneet kuulumiset.

Ystävien tapaamisen ja töiden lisäksi olen ehtinyt avata jumppakauden ja käydä itämaisen tanssin kurssilla. Monikaan asia ei ole rentouttavampaa kuin tanssi. Kun yrittää vääntää lantiota suuntaan, johon se yleensä ei käänny, ja samaan aikaan huolehtia siitä että pää pysyy kuitenkin paikallaan ja sitten vielä (ohjaajan muistutuksen jälkeen) siitä että hengittää samalla, eivät kiireet ja väsymys enää mahdu samaan pakettiin. Suosittelen!

2 Kommentit:

At 5:28 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 8:55 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Kiitoksia vielä kerran sijasta majatalossa! On kyllä hauska, että eräät jaksavat blogeja pitää, näitä on hauska lukea.

 

Lähetä kommentti

<< Home