Katrin blogi

maanantaina, tammikuuta 28

Keittiöremontti bussilla

Kaikkea sitä ryhtyykin ideologiansa vuoksi tekemään. Tänään kävimme bussilla hakemassa keittiöremontissa tarvittavat puiset pöytälevyt, öljyt, sudit ja tiskialtaan, koska yksityisautoilua pitää välttää aina kun se on mahdollista. Emme tietysti saaneet kaikkea kannettua kerralla, vaan kannoimme ensin pöytälevyt ja lähdimme sitten uudelleen bussilla hakemaan altaan ja muut kamppeet. Espoon uusi Bauhaus on rakennettu niin, että sinne pitää mennä autolla. Niinpä me sitten kävelimme kantamustemme kanssa pitkin pientareita ja autoteiden reunoja. Kerran olemme kävelleet rinkat selässä lentokentälle. Tallinnan lentokentän kävelytietilanne ei ollut yhtään Bauhausin ympäristöä kehuttavampi.

Keittiöstä tulee upea, tuskin maltan odottaa. Tänään öljysin uudet pöydät, nyt ne ovat saunassa kuivumassa ja ensi viikonloppuna asennamme ne. Remontin onnistuminen jännittää vähän, mutta tähän mennessä kaikki on mennyt lähes suunnitelmien mukaan. Ainoa suunnitelmamme haastanut asia oli tiskiallas, josta jouduimme maksamaan hieman suunniteltua enemmän. Olen kuitenkin kuullut, että remontissa kulut karkaavat aina vähän käsistä, joten pystyn elämään sen kanssa että allas maksoi 30 euroa enemmän kuin olisin halunnut siitä maksaa.

Kantamisen takia paikat voivat olla huomenna kipeänä, mutta onneksi löysin uuden, upean innovaation, kipukoukun. Sen avulla pystyy painelemaan selässä sekä vaikkapa jalkapohjissa olevia akupisteitä. Kyllä, kuulostaa hömpältä, mutta jo yhden käyttökerran jälkeen olen valmis vannomaan kipukoukun nimiin. Toimii.

2 Kommentit:

At 8:30 ap., Blogger Anu sanoi...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
At 8:31 ap., Blogger Anu sanoi...

Kuulostaa NIIN hyvältä! Siis ei tienpientareilla seikkailu vaan keittiön uusi ilme ja remontin tekemisen ilo noin yleensä.

 

Lähetä kommentti

<< Home