Katrin blogi

perjantaina, elokuuta 24

Viikonloppu sohvalla
Selvittiinhän siitä viikosta, vaikka ajatukset pyörivät koko ajan vain särkevän selän ympärillä. Viikonlopuksi suunnitellut menot piti kuitenkin perua, mikä on vähän harmi, sillä Tapiolassa olisi ollut Espoo Ciné- festivaali. Tämä on ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun jätän tämän Espoossa pidettävän merkittävän elokuvatapahtuman väliin. Suosittelen kuitenkin kaikille, jotka kynnelle kykenevät!

Päätimme korvata Espoo Cinén kotona tapahtuvalla elokuvien katsomisella. Ensimmäisillä treffeillämme noin kaksi vuotta sitten katsoimme Taru sormusten herrasta- trilogian ensimmäisen osan. Päätimme katsoa loput myöhemmin, mutta emme koskaan tulleet katsoneeksi. Nyt päätimme, että tämän viikonlopun aikana katsomme koko trilogian, myös sen ensimmäisen osan sillä sen katsomisesta alkaa olla jo aikaa. Tämän parempaa ajanvietettä ei selkäkivusta kärsivälle voi keksiä.

1 Kommentit:

At 3:39 ip., Blogger Arto J. Virtanen sanoi...

Vuokrasimme "kevyen" sunnuntai-illan leffan eilen. Tai sitten emme. Leffa osoittautui erittäin rankaksi draamaksi, mutta eipä harmittanut. Voin lämpimästi suositella samalla hirvittävää, mutta koskettavaa elokuvaa "Sano, että rakastat minua".

http://www.film-o-holic.com/arvostelut/ensi-illat/st/sag_att_du_alskar_mig.htm

 

Lähetä kommentti

<< Home