Katrin blogi

sunnuntaina, helmikuuta 28

Ihana ulkoilupäivä

Vietimme tänään aivan ihanan ulkoilupäivän mökillä. Kahlasimme reiteen asti ulottuvassa hangessa katsastamassa uuden aitan paikkaa ja mittailemassa tontin etäisyyksiä. Askeleen lipsahtaessa olo oli kuin kylvyssä, kun kaatuessa hankeen humpsahti helposti kaulaa myöden. Ja se tapahtui usein.

Juha lapioi urhoollisesti lumet katolta. Sillä aikaa me Susun kanssa käytimme luovuuttamme ja rakensimme lumesta erilaisia tyyppejä istuskelemaan grillipaikalle ja löhöilemään riippumattoon, jonka unohdimme ottaa pois syksyllä. Oli tosi hauskaa ja lumityypeistä tuli valtavan upeita, vaikka itse sanonkin.

Vaikka lämmittelimme välillä kuumalla mehulla, oli silti ihan taivaallista päästä kotona kuumaan suihkuun ja saada lämpimät ja kuivat vaatteet ylle. Märistä vaatteistakin huolimatta päivä oli silti mahtava!

Kuvassa talvipäivästä nauttiva ukko sekä Susu viimeistelemässä grillipaikalla istuskelevaa akkaa.



1 Kommentit:

At 10:26 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Aivan loistava Nuottis-visiitti - kiitos siitä kälylle sekä puoliskolleen! Erityisen virkistävä ja hauska päivä, ja lumitaiteilulla oli tässä kyllä suuri rooli. Ja ihanalla aittaunelmoinnilla...Kyllä muuten sauna maittoi päivän ulkoilupuuhien jälkeen.
Terkut vähemmän anonyymiltä Susulta

 

Lähetä kommentti

<< Home