Katrin blogi

perjantaina, marraskuuta 20

Opiskelija-elämää

Viime viikko oli viimeinen työviikkoni, ja tämän viikon olen viettänyt opiskelija-elämää. Sen verran on tosin työkavereita ollut ikävä, että keskiviikkona käväisin entisellä työpaikalla lounaalla.

Opiskelija-elämässäkin on silti puolensa. Eilen tulimme Nooran kanssa mökille, kun kummankaan ei tarvitse mennä töihin. Tenttiin lukeminenkin on paljon mukavampaa takkatulen ääressä. Lauantaina menen käymään SONK:n liittokokouksessa, niin kuin kaikki kunnon opiskelijat. Tosin olen siellä tällä kertaa kokouksen puheenjohtajan roolissa.

Tällä viikolla olen myös oppinut, mitä radiosta tulee keskellä päivää: Suomipop-äidit, tarinoita lapsista ja arjesta. Tämä on siis se kohderyhmä, jonka oletetaan olevan päivisin radion ääressä.

1 Kommentit:

At 12:07 ip., Blogger Veera sanoi...

Myös kotiyrittäjä törmää tähän kohderyhmäongelmaan. Eniten siinä sieppaa se, että yrittäjän aamiaisaikaan Nelosen aamun lifestyle-putkessa on synnytysohjelma. Ennen sitä ja sen jälkeen tulee sisustusta & ruoanlaittoa, joista myös yrittäjä on kiinnostunut. Onneksi esim. Discovery Travel & Living sentään tarjoaa jotain aamiaispöytään sopivaa. Sitä paitsi jos olisi jo kotiäiti, niin miksi haluaisi sittenkään katsoa synnytysohjelmia?

 

Lähetä kommentti

<< Home