Katrin blogi

perjantaina, elokuuta 15

Tapetti

Olen ajatellut, että tapetit kuuluvat meidän vanhempiemme ikäluokan koteihin, minun ikäluokkani kodeissa on maalatut seinät. Meidän kodissamme kaikki seinät ovat olleet valkoisia, vaikka oikeastaan seinien kuuluisi nykyään olla maalatut niin, että jokaisessa huoneessa yksi seinä on eri värinen. Tämä ajatus mielessäni olin suunnitellut makuuhuoneen parantelua, ja päätyseinän maalin värikin oli jo melkein päätetty.

Pikkuhiljaa päässäni alkoi kuitenkin kehittyä omituinen ajatus: makuuhuoneeseen voisi laittaa tapetit. Kun sitten näin Wessin tapetoidun keittiön seinän, en voinut enää perääntyä. Tapetit oli saatava. Wessin pienoisella avustuksella löysimme pian mieleiset tapetit, ja sitten vain tuumasta toimeen.

Aloitimme siis tapetoinnin eilen. Nyt valmiina on kaksi seinää, ja rakastan täysin uudistuneen näköistä makuuhuonettamme jo nyt. Aikaisemmin olen vihannut harmaita vaatekaappeja, ja ne oli tarkoitus maalata samalla kun olisimme maalanneet päätyseinän. Uusien tapettien kanssa harmaat ovet sopivat kuitenkin niin hyvin yhteen, että ovet saavat nyt pysyä harmaina.

Työ oli helpompaa kuin olimme arvelleet, mutta aikaa se vei ja yksi seinä oli jätettävä lauantaille. Mutta miksi, voi miksi meidän kodissamme jokainen seinä ei ole saman korkuinen ja nurkat suoria?

Alla kuva sotkuisesta makuuhuoneesta uusien tapettien kanssa.

3 Kommentit:

At 12:08 ip., Blogger Veera sanoi...

Älyhieno! Jotenkin olin hahmottanut tapetin aivan erilaiseksi. Loistavaa, etten sanoisi, että erinomaista. Ja harmaat kaapinovethan käyvät tuohon mallikkaasti. Seuraavaksi odotan kutsua tapetinkatselubileisiin :)

 
At 1:06 ip., Blogger Anu sanoi...

Vakuuttavaa työskentelyä! Kyllä uusi ilme tekee poikaa.

 
At 1:01 ap., Anonymous Anonyymi sanoi...

Hyvältä näyttää, eikä ole yhtään vaikeaa, vai mitä?

 

Lähetä kommentti

<< Home