Katrin blogi

torstaina, elokuuta 21

Sambaa

Tämän syksyn uusi harrastus on samba. Eilen olin ensimmäisellä sambatunnilla, jossa haettiin lähinnä tuntumaa samban askeliin ja rytmiin. Lyhyellä neljän kerran kurssilla olisi tarkoitus oppia Brasilialaista karnevaalisambaa. Eilisellä tunnilla huomasin ainakin sen, että juuri tällä elämän alueella minä todella tarvitsen kurssia. Jos olisin eilen joutunut sambakulkueeseen, en olisi osannut kulkea siinä. Rehellisyyden nimissä täytyy toki todeta, että en osaisi vieläkään, mutta ehkäpä neljän harjoitustunnin jälkeen jo osaan. Älkää pelästykö, en minä oikeasti aio sellaiseen kulkueeseen mennä. Ei minun vartaloni kanssa voisi pukea edes sellaisia vaatteita yllensä. Mutta onhan se silti hauska tietää, että tarvittaessa osaisin.

2 Kommentit:

At 5:32 ip., Blogger ... sanoi...

Tuo Samba on tosiaan haasteellista.. En mäkään kyl pysty kuvittelemaan itseäni samba kulkueeseen. Saa nähdä miten vartalon keinutus ensi viikolla sujuu.

Mitäs jos alettaisiin lobbaamaan hiphop kurssia?;) Sit alkais varmaan sambakin tuntumaan helpolta..

 
At 6:41 ip., Blogger Rauna sanoi...

Kuulostaa hauskalta. Nyt odotan tottakai kutsua tulla katselemaan sua sambakulkueessa. Tai ehkä saat olla seuraavien juhlieni yllätysesiintyjä. ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home