Katrin blogi

sunnuntaina, maaliskuuta 5

Blogi avattu

Nyt on sitten minullakin blogi, se kun tuntuu olevan niin kovin muodissa nykyään. Pienenä (ja vielä vähän isompanakin) elättelin haavetta että minusta voisi tulla ihan oikea kirjailija. Jossain vaiheessa ymmärsin, ettei pitkäjänteisyyteni taitaisi riittää kokonaisen kirjan kirjoittamiseen. Vaihdoin haaveeni novellikirjailijaksi. Sitten, pari vuotta sitten, sain kolumnivuoron Uutispäivä Demariin. Olin innoissani; ehkäpä sittenkin kolumnisti, sehän on melkein kuin kirjailija... Sittemmin lopetin Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden puheenjohtajana ja samalla myös kolumnivuoroni siirtyi seuraajalleni. Pikkuhiljaa olen toipunut tästä takaiskusta kirjailjanurallani, ja nyt sitten lopulta paikkaan tätä kammottavaa aukkoa elämässäni tarinoimalla blogissa.
Nyt poikaystäväni (jolla ei ole edes sen vertaa pitkäjänteisyyttä kuin minulla) haluaa jo heti päästä laittamaan kuvaani paikalleen (tähän tarvitsen teknistä apua) joten parasta jatkaa kirjoittelua toisena ajankohtana.

4 Kommentit:

At 4:15 ip., Blogger Veera sanoi...

Loistavaaloistavaaloistavaa! Kerrassaan erityisen paljon tervetuloa! Tämä on ihan älykivaa. Lisään sut heti d-nuorten sivuilla olevaan listaankin. Hihii!

 
At 8:53 ip., Anonymous Anonyymi sanoi...

Uh, blogin templatessa on jotain vikaa. Sivupalkin linkit häviävät. Kävin lähdekoodin läpi, mutta en löytänyt virhettä. Omituinen juttu... no, mutta tervetuloa joukkoon.

Veera.
Haluaisitko korjata osoitteeni sinne d-nuorten listaan? Blogger siivoa ennemmin tai myöhemmin vanhan blogini pois.

 
At 9:41 ip., Blogger Jani Ryhanen sanoi...

Ggrreeetings! Voi kun on kiva, minäkin halusin nuorempana kirjailiksi - realiteetit iskivät jossain vaiheessa päin naamaa kuin pohjoistuuli Siperiasta.. :)

Mutta kyllä me vielä kirjat kirjoitamme, eikös vaan.

Linkitän sinut heti mun sivuille.
J

 
At 9:47 ap., Blogger Arto J. Virtanen sanoi...

Linkitänpä minäkin. Mukava saada lisää puoluetoimistoa blogimaailmaan ja mikä tärkeintä, tietysti sinut Katri.

Karto

 

Lähetä kommentti

<< Home